Meari Téhnologi nyaéta produsén ngarah global produk video home pinter.

Kami ngahususkeun kana téknologi canggih sapertos pidéo, IoT, platform awan sareng AI, sareng ngahijikeun R&D, pamasaran sareng ranté suplai pikeun nyayogikeun solusi pidéo bumi pinter hiji-eureun.

Tambih deui

Warta pausahaan